Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Motorcrosser Michael Leusink uit Wezep zal maandagavond te gast zijn bij Sportief Zijn Zeker Weten . Evert van ’t IJssel zal met Leusink terugkijken naar het jaar 2019 en zal zeker de vraag voorbij komen hoe het Michael voor het eerste jaar onder de vlag van de KNMV is bevallen. De 250cc Husqvarna piloot kwam uit in de cupklasse en zullen we uit de mond van Leusink gaan horen wat hij in 2020 zal gaan doen. Evert was afgelopen weekend ook bij Stichting Circuit Oldebroek en sprak met de voorzitter Henri Bekenkamp en pr man Robert Leferink.

Namens het Runnerteam De Foesters zal Niek van de Wetering in de studio aanwezig zijn, het team gaat deelnemen aan de Carbag Run 2020 een auto evenement wat in Scandinavië wordt gehouden. Niek zal toelichting geven op hun deelname.

Met Bert Schipper blikken wij vooruit op de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek welke vrijdagavond 7 februari aanstaande bij Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep worden gehouden.

Ook blikken wij terug op het WK Veldrijden, waar Nederland de meeste medailles wist te veroveren.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.