Maandagavond 9 april 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Deze avond zal er namens Stichting Circuit Oldebroek Robert Leferink de PR Man te horen zijn, wij blikken met hem terug op het succesvolle crossweekend wat in Oldebroek heeft plaats gevonden. De Dutch Masters of Motocross en de KNMV Jeugd Solo Motocross en KNMV Cup Klassen. Van Evert van ’t IJssel horen wij ook het laatste nieuws van het verreden Open Nederlandse Kampioenschappen Motocross op de crosspiste in Heerde.

Afgelopen zaterdag vond de 46e editie van de wielerwedstrijd de Omloop van Noord West Overijssel plaats, een wegwedstrijd voor nieuweling meisjes, junior dames, nieuwelingen en junioren met start en finish in Genemuiden. Wij blikken vooruit naar Koningsdag 2018, in Oldebroek zal er dan veel gesport worden. De skeeleraars en mountainbikers komen in actie rondom en door het Gemeentehuis van Oldebroek. Dat belooft een spectaculaire Koningsdag te worden. Met Mark Blok praten wij over de volleybalwedstrijd VZK Heren 1 tegen Blok EVC Heren 1.