Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending zal ook Evert van ’t IJssel te horen zijn. Evert zal maandagavond met u terug gaan naar het afgelopen weekend. Maar kijkt ook vooruit zeker nu er nog een finale aan zit te komen en wel op circuit ‘De Bargen ‘. Want op zaterdag 24 oktober zullen de zijspannen en de quadsklassen gastheer zijn bij stichting circuit Oldebroek. Evert legt uit wat van klassen dit allemaal zullen zijn.

Met de voorzitter van de ATB Vereniging Oldebroek Arie ten Hove gaan wij praten over de MTB Marathon van zaterdag 17 oktober. De gemeente Heerde en de veiligheidsperiode hebben toestemming gegeven met restricties voor deze marathon, georganiseerd door de ATB Vereniging. Uiteraard onder voorbehoud van eventuele nieuwe maatregelen. Van Arie ten Hove horen wij de laatste actualiteiten en hoe de vereniging in deze periode actief is.

Namens het Allinq-Krush WV de IJsselstreek wielerteam blikken wij met ploegleider Marc Zonnebelt terug op 2020. Een bijzonder jaar voor de ploeg, begonnen in de Ster van Zwolle zouden de Nationale Clubkampioenschappen in de polder hoogtepunten zijn in dit wielerjaar. Het liep allemaal anders. Maar desondanks is er tocht gekoerst, en ambities voor de komende jaren zijn er niet minder om.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren:
https://www.locomediagroep.nl/locofm/live/