Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is Robert Leferink van Stichting Circuit Oldebroek te horen. Met hem praten wij over het verloop van de voorbereidingen van de Van Werven Dutch Grand Prix zijspannen op 20 en 22 april in ’t Loo – Oldebroek. Door de vrijwilligers is er al hard gewerkt om alles in orde te brengen voor dit evenement. Van Robert horen wij het laatste nieuws en natuurlijk welke toppers wij in Oldebroek kunnen verwachte. Aanstaande zaterdag is de media dag bij het circuit, de pers zal dan geïnformeerd worden over de zijspancross die gehouden zal worden.

In deze uitzending horen wij ook het laatste motocross nieuws van Evert van ’t IJssel, o.a. de chaotische start van het seizoen door de barre weersomstandigheden vorige weekend.

Wij blikken vooruit op de Run-Bike-Run en Streetrace welke op 26 en 27 april in Oldebroek worden gehouden. Ook zullen er diverse volleybalwedstrijden van het afgelopen weekend worden doorgenomen.