Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur informeert Evert van ’t IJssel ons over het laatste nieuws uit de Motocross. Wordt er teruggeblikt op de openingswedstrijd van het marathon schaatsen en worden de laatste wielerprestaties doorgenomen. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Evert van ’t IJssel blikt met ons terug na het motocrossseizoen want in het weekend van 13 en 14 oktober werden de laatste wedstrijden verreden om het Nederlandse kampioenschap onder leiding van de KNMV. Evert kijkt terug hoe de Gemeentelijke crossers en Regiocrossers het hebben gedaan .

Ook is er aandacht voor de hoogtepunten die de revue zijn gepasseerd, wat was het meest opvallende in 2018 in de motorcrosswereld. Dit alles zult u gaan horen tussen acht en negen uur op maandagavond in het programma Sportief Zijn Zeker Weten.