Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Motorcrosser Michael Leusink is te horen in Sportief Zijn Zeker Weten. Leusink verteld over zijn passie en is op jonge leeftijd al begonnen met deze takt van sport. Heel wat motormerken heeft hij al versleten maar heeft nu de juiste machine gevonden. Michael rijdt nu op een 250cc viertakt Husqvarna en dat bevalt hem prima. Nu gaat hij een nieuwe uitdaging aan en zal in 2019 uitkomen in de 250cc cupklasse. Het wordt tijd voor iets anders vindt Leusink die de nodige clubwedstrijden, UMX en DMX er al op heeft zitten. Ook word hij prima ondersteund door verschillende sponsoren want anders is het niet te doen. Doordat de Wezeper door zijn werk niet aanwezig kan zijn in de studio zocht Evert van ‘t IJssel hem thuis op. Dus luister  tussen 20.00 uur en 21.00 uur naar het complete interview met Michael Leusink.

In dit uur zal ook organisator Jan van Ommen te horen zijn, aanstaande zaterdag zal de 59e editie van de wielerwedstrijd Craft Ster van Zwolle plaatsvinden. Het is traditiegetrouw de openingswedstrijd van het wielerseizoen. De start en finish is in Zwolle van deze eerste wedstrijd in de topcompetitie in het wieler seizoen 2019.

Dit jaar zal WV de IJsselstreek ook present zijn de Craft Ster wielerwedstrijd. Dinsdagavond 19 februari presenteert in Harderwijk Wielervereniging de IJsselstreek de ploeg Allinq-Krush IJsselstreek Cycling Team. Afgelopen week is het team op training geweest naar Mallorca. Met ploegleider Marc Zonnebelt blikken wij vooruit op het seizoen 2019.