Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Ruben Kroon zal op maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur te gast zijn in het sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten. Evert van ’t IJssel zal met de motocrosser uit Hattemerbroek terugkijken naar het jaar 2019. Het was voor Kroon een jaar van keuzes en kreeg Ruben ook nog te maken met een forse blessure. En luidt de vraag wat hij in 2020 zal gaan doen.

In deze uitzending proberen wij ook contact te hebben met het Runnerteam De Foesters zie zijn maandag gestart in The Carbagerun een rally door Scandinavië, drie landen zullen er aangedaan worden, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Wij horen van Niek van de Wetering de actualiteit van het team.

Wij blikken terug op de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek welke vrijdagavond 7 februari werden gehouden bij Restaurant & Partycentrum Coelenhage in Wezep.

Ook blikken wij vooruit naar de finale wedstrijden Mountainbiken van de Veluwse MTB Competitie welke aanstaande zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek plaats vinden.

In deze uitzending weer veel sportnieuws bij LocoFM Regioradio.