Foto_Nationale Motorselectie_Marcel Hartman_2016Maandagavond 18 januari zal bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur de motorcross bondscoach Marcel Hartman te gast zijn. De op het ’t Loo wonende bondscoach is zelf een verdienstelijk motorcrosser geweest, hij heeft op topniveau wedstrijden gereden. Sinds 2012 is hij als bondscoach actief met onze nationale motorcrossers.
Inmiddels is de talenvolle selectie onder leiding van Marcel dit jaar al op training geweest in Spanje. Met Marcel gaan wij praten over zijn crosservaringen en zijn rol als bondcoach in de motorcross anno 2016.

De nationale motorcross selectie waarmee hij in Spanje traint bestaat uit Raivo Dankers, Nancy van de Ven, Kay Karssemakers, René de Jong, Marcel Conijn en Raf Meeuwsen. Carlos Huissen is de trainer van de internationale KNMV motorcross selectie. Eind februari start het seizoen 2016.
Naast motorcross, blikken wij ook terug op de volleybalwedstrijd van het afgelopen weekend, van VZK Heren tegen NVC met Mark Blok. Met zwemcoach Jan Oosterbroek praten wij bij over de prestaties van onze lokale zwemmers. Met Gerrit Wieberdink organisator van het Rainbow Dakar team praten wij over de Dakar Rally 2016 en de belevenissen van het Rainbow Team wat dinsdagmorgen 19 januari wordt binnengehaald op Schiphol.