Maandagavond 27 maart zal er bij het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur aandacht zijn voor de zijspannen motorcross, welke op zaterdag 15 en maandag 17 april actief zijn in Oldebroek op circuit “De Bargen”.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn zal samen met motor specialist Evert van ’t IJssel de crossers ontvangen in de LocoFM studio, die gaan meedoen aan de wedstrijden.

De eerste wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspannen zal dat weekend plaatsvinden. Het Sidecarteam Boeve met Jeroen en Herbert Boeve, en het zijspanteam bestaande uit Cor van Werven en William Juffer zullen in de studio aanwezig. Evert van ’t IJssel zal in gesprek gaan met de beide cross duo’s die in dit seizoen inmiddels al hun eerste wedstrijden hebben verreden. Ook zal namens Stichting Circuit Oldebroek Robert Leferink aanwezig zijn, met hem blikken we vooruit op Grand Prix wedstrijden die in Oldebroek starten.

Naast motorcross zal er ook aandacht zijn voor volleybal. Met Marloes Franken-Hamelink gaan wij praten over de volleybalwedstrijd HSC Dames 1 tegen de Dames 1 van Blauw Wit.