Maandagavond 7 mei is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor de motocross, wielrennen, paardensport, volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In dit uur is motocrosser Ruben Kroon uit Hattemerbroek te horen. Ruben Kroon nam ook deel aan de UMX wedstrijd in Heerde maar strijd landelijk mee om het Nederlandse kampioenschap in de Cup klasse van de 500cc. Ruben Kroon stopte eerst met motocross maar keerde twee jaar geleden weer terug. Evert van ’t IJssel gaat in gesprek met deze motocrosser.

Tevens hebben wij een terugblik met Evert van ’t IJssel op de UMX motocross wedstrijd die afgelopen zaterdag 5 mei werd verreden bij MSV NOV in Heerde. Daarbij reden ook veel rijders uit de gemeente Oldebroek mee. Wij nemen in dit uur ook de actualiteit van de paardensport, volleybal en de komende wielerwedstrijd in deze regio door. Aanstaande zaterdag 12 mei vind de wielerwedstrijd de Flevotour in Kampen plaats.