Maandagavond 4 september is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij LocoFM. Deze avond zal onder andere teruggeblikt worden op de Streetrace in Oldebroek zijn. Maar ook de motorsport en het skeeleren zullen besproken worden.

Met de winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Streetrace Oldebroek 2017, Dennis van de Kruisweg gaan wij in gesprek.

Zaterdagavond zagen wij een spannende mountainbike wedstrijd om de eerste plaats in Oldebroek, er werd keihard gekoerst in deze avondwedstrijd met verlichting.

De deelnemers reden door de Mega Tent, en er waren prachtige hindernissen, die de wedstrijd spectaculair maakte. Klassements leider van de Noord Oost competitie Streetrace Bart Barkhuis werd derde, Dennis werd eerste en zijn broer Raymond van de Kruisweg tweede.

Met Evert van ’t IJssel en Arie ten Hove blikken wij terug op de Streetrace 2017. Tevens zal Evert met ons bijpraten over het laatste nieuws uit de motorsport. Ook zal Hans van de Wetering te horen zijn, de Noorder werd afgelopen woensdag derde bij de Masters skeelerwedstrijd in Nijeveen. 4x eerste, 4x tweede en 3x een derde plek waren voldoende voor de winst in de Freewheel Oost competitie bij de Masters 40+. Wij praten met Hans over de mooie wedstrijden en het geweldige eindresultaat in de Freewheel Noord Oost competitie.