Maandagavond 20 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor motorcross, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de open bekercross van afgelopen zaterdag in Heerde. Deze Sinterklaascross telt mee voor het open clubkampioenschap van Motor Sport Vereniging N.O.V. in Heerde. In deze uitzending blikken wij ook terug op de tweede wedstrijd van de Veluwse MTB Competitie die afgelopen zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek werd gehouden. Wij praten met Arjan Kampf over onder andere het ontstaan van deze competitie en de ervaring afgelopen zaterdag in . In diverse klassen werd er gereden op de het sportpark Stuivezand op ’t Loo. Ook blikken wij vooruit op de derde wedstrijd van de Maxipromo wintercompetitie Mountainbiken bij de ATB Vereniging Oldebroek die aanstaande zaterdag plaats vind.

In dit sportprogramma is ook Marloes Franken-Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van dames Blauw Wit 1 die uit tegen de dames van VV Alterno 5 hebben gespeeld.
Met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de Heren 1 van VZK die uit tegen de Heren van VV Alterno hebben gespeeld.