Maandagavond 22 januari 2018 is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Dakar 2018, Motorcross, Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek, de MaxiPromo Wintercompetitie 2017/2018 en Volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij vooruit naar de finale wedstrijd van de MaxiPromo Wintercompetitie die aanstaande zaterdag 27 januari bij de ATB Vereniging Oldebroek zal plaatsvinden. De laatste kans voor de Mountainbikers in deze competitie om punten te vergaren voor het eindklassement. Van Evert van ’t IJssel horen wij het laatste nieuws van de deze competitie.

Robert Leferink van Stichting Circuit Oldebroek zal te horen zijn over de voorbereidingen, want op maandag 2 april zal op het circuit in Oldebroek de “Dutch Masters of Motocross” plaatsvinden een geweldig hoog aangeschreven internationaal evenement waar de solo rijders in diverse klassen aan de start zullen verschijnen. In dit uur zal hij toelichten hoe de voorbereidingen verlopen.

De Dakar 2018 is gefinisht, met de eindstreep in zicht strande het Rainbow Truckteam met mechanische pech. Dinsdag 28 januari arriveert het team op Schiphol. Ondanks de teleurstelling hebben de mannen een in de eerste week een geweldige Dakar gereden. In deze uitzending blikken wij ook vooruit op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Vrijdagavond 2 februari 2018 worden deze gehouden in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage. Dit wordeen de 25e editie van de Sportverkiezingen van de Gemeente Oldebroek. In dit uur worden de prestaties van de genomineerde Sportmannen, Sportvrouwen en Sportploegen onder de aandacht gebracht.

In dit uur praten wij met Mark Blok over de volleybalwedstrijd van heren VZK 1 tegen de heren van AVIOR 5. Gerran Eibrink informeert ons over de volleybalwedstrijd van de VZK dames 1 tegen de dames van Zeewolde 1. Met Marloes Franken Hamelink praten wij over de volleybalwedstrijd van de Blauw Wit dames 1 tegen de Pauwervoll dames 1.