Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending blikken wij terug op de 1e competitie wedstrijd mountainbiken van de Maxi Promo Wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek. Het was afgelopen zaterdag een spektakel met de start van de loopfietsjes wedstrijd. Maar ook bij de 16+ categorie was het een mooie wedstrijd, met de debutant en benjamin in het peloton Rick Bos, die knap derde werd.

Vorige week was Bert Jan Hamer te gast in de LocoFM Studio. In deze uitzending blikken wij met hem terug op de 1e Nationale Veldrit die afgelopen zaterdag verreden werd. Een wedstrijd waarbij Dennis en Raymond van de Kruisweg allebei op het podium stonden.

Wij blikken vooruit op de Run Bike Run die aanstaande zaterdag 16 november gehouden wordt bij de ATB Vereniging Oldebroek. Het is de derde wedstrijd in de Veluwse Run Bike Run Competitie. Bij de solo’s zal ook Oldebroeker Arnold van de Streek deelnemen. In de vorige edities stond Arnold als tweede op het podium. Naast de solo’s komen ook de duo’s in touw en de business teams zullen ook de strijd aan gaan. Dit loop en fietsspektakel begint om 13.00.

Met Evert van ’t IJssel bespreken wij het laatste nieuws van de Motocross. Deze avond delen wij het laatste en actuele sportnieuws!!