Door: Categorie├źn: Algemeen

Tussen kerst en oud & nieuw nemen de DJ’s van LocoFM je weer mee op sleeptouw naar het nieuwe jaar. Net als de afgelopen jaren hoor je de DJ’s van 6 uur ’s ochtends tot de avondklok 12 uur slaat.

’s Ochtends tussen 6 en 9 word je (rustig) wakker gemaakt door Bert-Jan Dokter en Arno van Elst, je eerste bak koffie drink je samen met Hendrie van’t Hul tussen 9 en 12. Je bammetjes kun je tussen 12 en 3 oppeuzelen met de muziekkeuze van Gerard Boer en Wim Rietberg. Vervolgens kun je met Willem Rietberg tussen 3 en 6 nadenken over het avondeten en de voorbereidingen ervoor treffen. Het uitbuiken van de maaltijd gebeurt met Jack Aalderink tussen 6 en 9 en tot slot doe je een borreltje samen met Berry Holstege om de avond af te sluiten, dat tussen 9 en 12. De nachturen zorgt onze eigen LocoMotief weer voor de hitjes die de zender op gaan.

Op Weg Naar 2019 hoor je op 27, 28, 29 en 31 december. Dus tussen kerst en out & nieuw m.u.v. de zondag. Hierdoor komt de reguliere programmering op LocoFM te vervallen. Deze wordt vanaf 6 januari weer volledig hervat. De programmering van week 52 zonder heel verhaal vind je hier.