Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Jerry Klaaysen uit Wezep zal maandagavond aan tafel schuiven om over zijn passie te vertellen. De oud motorcrosser is heel wat jaren actief geweest onder de vlag van de KNMV en was ook bij vele club wedstrijden te bewonderen. Evert van ’t IJssel zal de revue laten passeren en zeker ook terug gaan in de jeugdjaren van Jerry. Verder is Klaaysen ook

groot fan van Jeffrey Herlings maar waarom. Wij zullen dit alles aan en nog veel meer gaan horen.

Jan van Ommen organisator van de wielerwedstrijd Ster van Zwolle zal te horen zijn. Aanstaande zaterdag wordt voor de 60e keer deze wielerwedstrijd georganiseerd. Het is de 55e keer dat deze wielerwedstrijd de opening van het wielerseizoen is. Met Jan van Ommen praten wij over deze unieke wielerwedstrijd met start en finish in Zwolle. Dit jaar zal op finish in voorprogramma een loopfietsjes wedstrijd plaats vinden, georganiseerd door de ATB Vereniging Oldebroek. Van Jan van Ommen horen wij het actuele nieuws van deze wielerwedstrijd.