Maandagavond 4 juni is tussen 20.00 en 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Gerrit Wieberdink van het Rainbow truckteam en is Evert van ’t IJssel te horen over de motocross en mountainbiken. Met Jan van Ommen blikken wij terug op de 14e editie van de omloop van de IJsseldelta een wielerwedstrijd voor Dames. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Gerrit Wieberdink praten wij over het Rainbow Truckteam, Gerrit is samen met Marc de Haan en Tineke de Haas vijf jaar de stuwende krachten achter het Team. Samen met Tineke de Haas en Marc staat hij aan de basis van dit team. Met Gerrit gaan wij praten over zijn ervaringen, en blikken wij vooruit. Het Rainbow Truckteam waar Gerrit van Werven en Gerrit Zuurmond de truckracers zijn, is uitgegroeid tot een team met twee wedstrijd trucks, een eigen service truck en een service wagen voor snelle assistentie.

In dit uur zal ook Jan van Ommen organisator van wielerwedstrijden o.a. de Ster van Zwolle en de Salverda omloop van de IJsseldelta voor dames te horen zijn. Met hem blikken wij terug op de 14e editie van de omloop voor dames die afgelopen zaterdag met start en finish in Zwolle plaats vond.

Met Evert van ’t IJssel nemen wij het laatste nieuws van de motocross door. Er stond afgelopen weekend een vol programma op de kalender met wedstrijden in Den Dungen. Op zaterdag waren rijders uit de gemeente Oldebroek actief waaronder Robert Fobbe uit het ’t Loo. Ruben Kroon uit Hattemerbroek in de 500cc cup klasse. En een wedstrijd voor NK zijspanne waarbij de nummers vier van het klassement Jeroen Boeve en Rick Sellis in actie kwamen.