Maandagavond 11 december is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor veldrijden, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Raymond en Dennis Van De Kruisweg zijn te gast bij Sportief Zijn Zeker Weten. Dit jaar zijn zij actief in het veldrijden, een prachtige discipline binnen de wielersport.Dit doen zij dan ook niet zonder succes. In het eerste weekend van december stonden Raymond en Dennis aan de start bij de Cyclocross Sportlandgoed Zwartemeer.

Beide coureurs gingen direct goed van start, op het zware en natte parcours. Raymond werd daar tweede en stond Raymond dit seizoen voor het eerst op het nationale veldrit-podium, een prachtige prestatie. Het weekend ervoor was Dennis de winnaar in de Veldrit bij TWC de Kempen in Valkenswaard. Deze wedstrijd begon hij met een superstart, en in de finale wist hij de sprint te winnen.

Afgelopen weekend hebben de broers deelgenomen aan de 38e Nationale Veldrit in Amersfoort. Raymond stond wederom op het podium als derde, een tweede podium plek op rij. Dennis reed ondanks zijn knieblessure die hij de afgelopen periode had opgelopen naar een vierde plaats. In het uur Sportief Zijn Zeker Weten praten wij met deze twee cyclo crossers over hun seizoen en ambities.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 4e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die afgelopen zaterdag plaats vond. Tevens blikken wij vooruit op de activiteiten die in december nog op het programma staan bij de ATB vereniging Oldebroek. In dit sportprogramma is ook Marloes Franken – Hamelink te horen, met haar praten wij over de volleybal wedstrijd van de Blauw Wit Dames 1 tegen de dames van Dynamo Apeldoorn 3.