Foto 1_Corine_Richard PostmaMaandagavond 11 april zal bij het radio programma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur presentator Dirk Jan Grootkarzijn praten met Richard Postma. Hij gaat samen met zijn vrouw Corina deelnemen aan een marathon in Egypte – Jordanië. Zij doen dit met een speciale missie voor Open Doors. Zij gaan deelnemen aan een unieke sport evenement en bemoedigings reis in het Midden Oosten die zal plaatsvinden van 27 mei t/m 5 juni 2016. Richard en Corine gaan rennen in de woestijn, maar gaan daar ook mensen ontmoeten en bemoedigen. Rennen in fantastische woestijnlandschappen in Jordanië. Maar naast de sportieve prestatie hebben zij beide ook een motivatie om dit te doen. Richard is maandagavond te gast in de LocoFM studio om te vertellen over hun deelname.

Afgelopen vrijdagavond was het Alpe d’Huzes sportcafé in Oosterwolde. Tijdens dit sportcafé waren oud wielrenner Henk Lubberding en schaatser/skeeleraar Henri Ruitenberg te gast. Zij vermaakten de aanwezigen met mooie anekdotes uit hun sportcarrière. Jan Groeneveld gaat op donderdag 2 juni tijdens het evenement Alpe d’ HuZes een poging doen om de berg Alpe d’Huez zes keer te bedwingen. De woensdag ervoor gaan Agnes Groeneveld, Corrie Wastenecker en Hannie Grootkarzijn per voet de berg Alpe d’Huez bedwingen. Maandagavond hoort u meer over hun acties en het resultaat van deze geslaagde avond.
In het uur “Sportief Zijn Zeker Weten” zal zwemspecialist Jan Oosterbroek te horen zijn, hij zal de luisteraars informeren over de prestaties van de zwemmers van de zwemvereniging Noord Veluwe. Motorsport specialist Evert van ’t IJssel zal ons bijpraten over de actualiteit van de motorcross, wedstrijden in Heerde en Lelystad. Ferdinand Koops zal ons informeren over de GP Zijspancross wedstrijd en met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van de VZK heren.