Door: Categorieën: Algemeen

Woensdagmiddag 13 december om 17.00 uur besteedt Loco Info op LocoFM ruim aandacht aan het @Robert’s Bakboek. Met Jongerenontmoetingsplek @Robert’s in Elburg is er een mooi nieuw Bakboek samengesteld, vormgegeven en gedrukt. Op 15 december ’17 gaat men dit boek presenteren en zal  burgemeester Rozendaal het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

In het bakboek staan ook recepten van niemand minder dan Annemarie Pronk de winnares van Heel Holland Bakt uit 2016. @Robert’s is een plek waar je je thuis mag voelen, waar je jezelf kan zijn en waar we graag tieners elkaar en anderen willen laten ontmoeten. Het Bakboek helpt hierbij! Samen met de tieners hebben we met oma’s, met Annemarie Pronk, met mensen met een migratieachtergrond en met ondernemers gebakken.

Elk thema in dit Bakboek kent zijn eigen, typische recepten en zijn eigen karakter. We bakten met ondernemers in het weiland van het idyllische bed en breakfast ‘De Oogappel’ , midden tussen de schapen, en met de oma’s en mensen met een migratieachtergrond bij ‘de Bakzolder van Gardenbroek’. Voor Annemarie Pronk zijn we met de tieners naar Scheveningen gereisd om spritsen te bakken.