Door: Categorieën: Kennis van Zaken

Donderdag 11 juni is van 17.00 – 18.00 uur, Riny van de Worp weer te gast in het radioprogramma “Kennis van Zaken” bij Loco regioradio. De volgende onderwerpen zullen besproken worden. Binnenkort zal Riny samen met zijn vrouw Janita het gezicht zijn van Rouwzorg Riny. Door de toegenomen werkzaamheden zullen ze er steeds meer samen voor de nabestaanden zijn.

De afscheidskamer in de Hervormde kerk “de Hoeksteen” in Hattemerbroek is in gebruik genomen. Welke mogelijkheden kan de Hoeksteen nog meer bieden bij het verzorgen van een uitvaart?Corona heerst nog steeds, en uitvaarten ondervinden hier nog steeds hinder van. Riny legt uit wat tegenwoordig wel en wat niet kan. Riny heeft een boekje samengesteld met praktische informatie. In dit boekje kunt u ook zelf aangeven wat uw wensen zijn. Tijdens de uitzending zal hij over dit boekje uitleg geven.

En hij zal in gaan op vragen die hem gesteld zijn de laatste tijd. Heeft u nog vragen rond de uitvaart waar u graag een antwoord op wilt hebben, stel ze gerust. Mail ze naar [email protected]  appen mag ook. 06 5478 3435

Rouwzorg Riny Uitvaartzorg blijft zich steeds verder ontwikkelen. De persoonlijke en betrokken manier van werken wordt zeer gewaardeerd. Er zijn voor de nabestaanden na het overlijden, niet alleen de uitvaart regelen, maar ook de tijd ervoor nemen. Het begeleiden door ons stopt niet na de uitvaart. Regelmatig wordt er nog een bezoek gebracht door ons na de uitvaart. Ook in deze tijd. We handhaven de 1,5 mtr en de hygiëne regels. We willen er gewoon zijn voor de nabestaanden.