Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In januari is het thema Welkom in 2022, samen het nieuwe jaar beginnen.

In deze uitzending is Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek en het Lokaal Sportakkoord te horen. Met Rudolf praten wij over de toegekende projecten van het Lokaal Sportakkoord en welke mogelijkheden er nog zijn, en daarnaast hebben wij het over activiteiten van Goed Bezig in de Gemeente Oldebroek.

Met mountainbiker Derk Jan van Putten praten wij over de MTB Veluwse Wintercompetitie waar hij voorzitter van is, en over zijn eigen prestaties als mountainbiker. Met Geert Schoonhoven praten wij over het vervolg van de Maxi Promo Wintercompetitie en de trainingen bij de ATB Vereniging Oldebroek.

Met de organisator van het NK Gravel Mathijs Wagenaar praten wij over de plannen in 2022. Recentelijk is bekend geworden dat er meerdere wedstrijden gravel georganiseerd zullen worden. De primeur van het NK Gravel was voor Wielervereniging De IJsselstreek en vond plaats in Epe.