Maandagavond 6 november is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor mountainbiken en schaatsen Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

In deze uitzenging praten wij met Evert van ’t IJssel over de “3 uurs Van Werven” Mountainbike wedstrijd welke afgelopen zaterdag bij de ATB Vereniging Oldebroek op het sportpark Stuivezand op ’t Loo heeft plaatsgevonden. Met schaatssprinter Jan van der Stouwe uit Oosterwolde praten wij over zijn komend seizoen. Met marathonschaatser Hans van de Wetering uit ’t Noordeinde praten wij over zijn seizoen.

Met Geerrt-Jan Sellis gaan wij praten over de volleybal wedstrijden van de VZK Heren 1 tegen Dynamo Apeldoorn heren 5 en de VZK dames 1 tegen de dames 2 van Jumbo van Andel-Ormi. Geert-Jan volleybalt zelf bij de heren 1 van VZK en is trainer bij de dames 1 van VZK. In dit uur staan bij het radio programma Sportief Zijn Zeker Weten mountainbiken, schaatsen en volleybal centraal.