Maandagavond 19 maart is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ praten wij over diverse sporten. In dit uur is er aandacht voor mountainbiken, motocross, volleybal en schaatsen. Presentator Gerard Boer gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Met Evert van ’t IJssel praat hij over de motocross en het mountainbiken, en vernemen wij het laatste nieuws rondom de motocross en mountainbike wedstrijden en de rijders. Wij blikken vooruit naar aanstaande zaterdag dan zal de 1e editie van de Mountainbike Marathon over 60 en 100 kilometer zijn bij de ATB Vereniging Oldebroek. Een spectaculaire wedstrijd met 450 deelnemers. Van Evert horen wij de laatste stand van zaken.

In dit programma zal ook de schaatssprinter uit Oosterwolde Jan Van Der Stouwe te horen zijn, hij was succesvol tijdens de internationale sprint wedstrijden Masters in Heerenveen. Gerard Boer gaat in gesprek met hem.

Met Marloes Franken-Hamelink praten wij in dit programma over de volleybalwedstrijd van de Avior Dames 2 tegen de Blauw Wit Dames 1. Lisanne Sleurink informeert ons over de wedstrijd Alterno Dames 7 tegen de VZK Dames 1. Met Mark Blok blikken wij terug op de wedstrijd Blok EVC Heren 1 tegen de VZK heren 1.