Maandagavond 24 april is Tonnie van Tongeren te horen bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 – 21.00. Op Koningsdag donderdag 27 april organiseert hij rondom het gemeentehuis in verschillende categorieën skeelerwedstrijden. In Oldebroek komen vanaf 16.00 de B- rijders aan het vertrek, om 17.00 de Dames en om 18.00 de A-rijders. Wij vernemen natuurlijk graag van Tonnie wie wij in Oldebroek aan de start kunnen verwachten, nieuw is dit jaar ook dat men op grotere wielen zal deelnemen, was voorheen 110 millimeter de maximaal toegestane grote, dit jaar is dat 125 millimeter.

Met Evert van ’t IJssel blikken wij terug op GP Motocross die recentelijk in Oldebroek heeft plaatsgevonden. Interviews zullen te horen zijn met o.a. Cor van Werven die uitstekende presteerde in Oldebroek. Ook voor de organisators van Stichting Circuit Oldebroek is de editie 2017 een geslaagde geworden, zowel deelnemers als bezoekers waren onder de indruk van de organisatie in Oldebroek. Ieder jaar weer weet de organisatie nieuwe elementen in het evenement in te brengen. Evert zal ons ook over de actualiteit van de cross infomeren.

Naast skeeleren en motorcross zullen er ook terugblikken op diverse volleybal wedstrijden zijn. De volleybalwedstrijd van Jumbo Ormi Heren 1 tegen Blauw Wit Heren 1 zullen wij met Reinier Boerendans bespreken. De VVH Dames 1 tegen de Blauw Wit Dames 1 met Marloes Franken – Hamelink. De VZK Heren 1 wedstrijd tegen SSS Heren 5 zullen wij met Mark Blok bespreken. En de wedstrijd van de VZK Dames 1 tegen d de HSC Dames 2 zullen wij met Geert-Jan Sellis bespreken.