Door: Categorieën: Algemeen
Maandagavond vanaf 20:00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” en Dinsdagmiddag vanaf 17:00 te horen bij regioradio LocoFM.
Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van ’t IJssel gaan in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Zij brengen de sport bij
In deze uitzending hebben wij contact met Dani Heitink de motocrosser die Nederlands en Wereld Kampioen werd dit jaar is ook kampioen in de ADAC 85CC. 2023 is een succes vol cross jaar geworden voor Dani Heitink, wij praten met hem over de prachtige prestaties en nu het seizoen erop zit het vervolg naar 2024.
Op zaterdag 14 oktober vind het loop event The Run For the Message plaats in Oldebroek. Met Rob Boerma praten wij over wat er gaat gebeuren. Wil jij zaterdag 14 oktober hardlopen of wandelen luister dan naar Sportief Zijn Zeker Weten, wij houden u op de hoogte!
Gijs van de Weg zal te horen zijn, met hem gaan wij praten over de Demo Classic die afgelopen zaterdag in Oosterwolde werd verreden. Diverse klassieke racemotoren en zijspannen kwamen in actie. Van Gijs hoort u hoe het is verlopen deze zaterdag in Oosterwolde. Dus alle reden om mee te luisteren naar “Sportief zijn zeker weten”.
De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live