Door: Categorieën: Algemeen
Cornéé van Boven en Robert Leferink in Sportief Zijn Zeker Weten
Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van ’t IJssel gaan in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.
In de Loco FM Regiostudio zullen in deze uitzending te gast zijn Cornéé van Boven die een mooie uitdaging aan gaat en Robert Leferink namens Stichting Circuit Oldebroek.
Evert en Dirk Jan ontvangen de 21-jarige Cornéé van Boven uit ‘t Loo. Van Boven leek na zijn ATB avontuur klaar te zijn met sporten, maar pakte het sporten na ruim een jaar niets te hebben gedaan weer op. Het begon allemaal op de sportschool, maar Cornéé raakte zo gemotiveerd dat hij begon met hardlopen. Hij ging hiervoor volop in training en nam daarna deel aan de Mudmasters marathon, waarbij Van Boven te maken kreeg met modder en honderd obstakelsverdeeld over 42 kilometer. Het smaakte naar meer en dus kreeg het een vervolg. Op 16 juni staat er een Ironman Triathlon in Oostenrijk bij Klagenfurt op het programma.
Cornéé van Boven en Robert Leferink in Sportief Zijn Zeker Weten
Met Robert Leferink wordt teruggeblikt op het succesvol verlopen Van Werven ONK Quads & Sidecars en Dutch Masters of Motocross. En komen de plannen aan de orde die de stichting samen met alle vrijwilligers de komende jaren wil realiseren. Evert zal tevens het actuele motorcrossnieuws van de afgelopen periode delen.
Ook blikken de heren terug op de Top Totaal Zuiderzeeronde die afgelopen weekend door Wielervereniging de IJsselstreek in Dronten werd georganiseerd, de openingswedstrijd voor de dames in Agu Topcompetitie en voor de mannen in de Agu Clubcompetitie.