Door: Categorieën: Algemeen

Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur en dinsdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn en Evert van ’t IJssel gaan in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Jan Hertsenberg zal aanstaande maandag te gast zijn in de LocoFM studio. Hertsenberg Is geboren op 25 juni 1963 en woont in Wezep. Hij werd al gauw besmet met het tafeltennisvirus en stond op jonge leeftijd al achter de tafel.

Jan Hertsenberg, lid van TTV Pearle Wezep, mocht zich op 26 maart jl. melden bij Landstede in Zwolle, waar het NK tafeltennis werd gehouden. Jan werd daar met 14 bondsleden gehuldigd omdat zij allen al 50 jaar lid zijn van de NTTB. Uit handen van de bondsvoorzitter ontving hij een pen met inscriptie. Het bestuur van tafeltennisvereniging Pearle liet dit ook niet ongemerkt voorbij laten gaan en zette Jan Hertsenberg in het zonnetje. Het gaat natuurlijk niet alleen om het 50-jarige lidmaatschap, maar Evert van ‘t IJssel zal verder met hem in gesprek gaan over wat hij in al die jaren heeft meegemaakt en hoe hij zo bij de vereniging terecht is gekomen.

Met Gijs van de Weg wordt gepraat over de Demo Classic, die aanstaande zaterdag 30 september in Oosterwolde zal plaats vinden. Diverse klassieke racemotoren en zijspannen zullen in actie komen. Van Gijs hoort u wat er te verwachten is op deze zaterdag.

Dus alle reden om mee te luisteren naar “Sportief zijn zeker weten”.