Collage Sportverkiezingen Gemeente Oldebroek_2015Maandagavond 25 januari zal bij het radioprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 voor uitgebikt worden op de sportverkiezingsavond welke vrijdagavond 29 januari gehouden zal worden in de kantine van voetbalvereniging VSCO’61. Vrijdagavond staan vanaf 18.30 de jongste presterende sporttalenten op het podium. Vanaf 20.30 is het sportpodium voor de senioren. Met de voorzitter van de Sportverkiezingen blikken wij vooruit op deze avond. LocoFM zal ook deze avond aanwezig zijn voor live-impressies.

Naast sportverkiezingen, blikken wij ook terug op de finale en de ontknoping van de Stouwdam ATB Wintercompetitie bij de ATB Vereniging Oldebroek. Wij praten met voorzitter Arie ten Hove over deze competitie. Een mountainbike competitie die dit jaar een groot deelnemersveld op de fiets bracht, en afgelopen zaterdag was de 8e en tevens laatste etappe. Na afloop werden de prijswinnaars gehuldigd.
Met zwemcoach Jan Oosterbroek praten wij bij over de prestaties van onze lokale zwemmers. Met Martijn Westerink praten wij over de volleybalwedstrijd Blauw Wit Heren 1 tegen Surf Heren 1en met Laura van Norel blikken wij terug op de volleybalwedstrijd van Blauw Wit Dames 1 tegen Dynamo Apeldoorn Dames 1.