Maandagavond 5 februari 2018 is tussen 20.00 – 21.00 het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van “Sportief Zijn Zeker Weten “ is er aandacht voor de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek, Motorcross en Volleybal.. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Wij blikken met de Sportman 2017, Hans van de Wetering terug op de Sportverkiezingen 2017 van de gemeente Oldebroek. Afgelopen vrijdagavond vond in Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage de 25e editie van de Sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek plaats. Hans van de Wetering werd voor de tweede keer sportman van de gemeente Oldebroek. In Hallum won hij de bij het skeeleren in de categorie Masters de Nederlandse titel.

Met Evert van ’t IJssel praten wij over de motorcross, er zijn al weer diverse wedstrijden op de kalender geplaatst. En wij zijn natuurlijk ook benieuwd wie wij dit jaar vanuit deze regio in de diverse wedstrijden actief zullen zien. Samen met Evert van ’t IJssel gaan wij de luisteraars op de hoogte houden.

Wij blikken terug op de volleybal van de afgelopen week, met Mark Blok praten wij over de wedstrijd van de volleybal heren VZK H1 tegen de heren van Alterno H5. Gerran Eibrink informeert ons over de dames VZK D1 tegen de dames VVH D2. Met Marloes Franken – Hamelink praten wij in dit uur “Sportief Zijn Zeker Weten” over de wedstrijd van de dames Blauw Wit D1 tegen de dames van Volta D1.