Door: Categorieën: Algemeen

Begin jaren tachtig is de Stichting Vrienden van de Hullen opgericht met het doel om de ouderen die in het verzorgingstehuis zaten te vervoeren naar bijvoorbeeld de familie of een ziekenbezoek. Destijds is er een rolstoelbus aangeschaft. Nu bijna 40 jaar later bestaat de rolstoelbus nog altijd en is nog altijd eigendom van de stichting.

Woensdag 9 september zijn Egbert Nagelhort en Kees van de Kamp te gast bij Loco Info om te vertellen over deze stichting. Egbert is voorzitter van de stichting, Kees is ook bestuurslid en al sinds 2007 chauffeur van de bus. In de uitzending wordt terug geblikt op al die jaren. Hoe het initiatief tot stand kwam, hoe de verschuiving naar dagbesteding is gegaan en natuurlijk hoe men alles draaiende houd.

Normaal is een deel van de inkomsten van de oliebollen die op de schapenmarkt worden verkocht. Maar door Corona gaat de schapenmarkt dit jaar niet door. Toch kun je de bekende oliebollen van Henk & Henk wel kopen. Op 16 september worden de oliebollen van 10:00 tot 16:00 verkocht. Als je er zeker van wilt zijn moet je ze vóór die tijd bestellen, want de losse voorraad is beperkt. Aan de verspreide flyer is een bestellijst toegevoegd. Is deze niet meer in uw bezit dan kan er alsnog besteld worden via [email protected] onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal zakken á 8 stuks voor € 6,- tot uiterlijk 5 september.

Verder komt van 11.00 – 12.00 uur Martien van der Knijff met zijn carillon de zaak opvrolijken.

Iedereen is van harte welkom op en rondom het terrein van de Hullen, maar houdt de coronaregels wel in acht.