Maandagavond 12 juni zullen er verschillende sporten te horen zijn bij het sportprogramma “Sportief Zijn Zeker Weten” tussen 20.00 en 21.00 uur bij LocoFM. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met Eddie van Olst in gesprek over de 6e editie van Toer de Dellen. Met Evert van ’t IJssel zal de motorcross worden besproken.

Van Evert van ’t IJssel gaan wij het laatste motorcross nieuws horen, met onder andere de cross van St. Isidorushoeve. Waar op de crossbaan van H.A.M.C. landelijke kampioenswedstrijden werden gehouden. Veel zijspancombinaties uit deze regio hebben deelgenomen bij de NK wedstrijden. Bij H.A.M.C. in St. Isidorushoeve is men ook al 50 jaar actief in de motorsport. De wedstrijden worden verreden onder de vlag van de KNMV Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

Met Eddie van Olst voorzitter van Toer de Dellen wordt er vooruitgeblikt op de zesde editie van Toer de Dellen. Zaterdag 17 juni zal op het sportpark van de voetbalvereniging OWIOS in Oldebroek dit evenement waar iedereen zicht sportief inzet voor KIKA plaatsvinden. Wandelen, hardlopen, fietsen, skeeleren, steppen….. een rondje dellen, 30 kilometer in een prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. Een dag voor jong en oud. Van Eddie van Olst gaan wij het laatste nieuws vernemen van deze bijzondere dag.