Maandagavond 11 juni is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In deze uitzending praten wij over diverse sporten. In dit uur gaan wij in gesprek met Martinus van ’t Hul over de deelname van Milla’s Friends team aan de Homeride 2018. Met Harry Spronk gaan wij in gesprek over het laatste nieuws van Toer de Dellen 2018. En van Evert van ’t IJssel te horen wij de laatste actualiteiten van de Mountainbikers en Motocrossers uit de gemeente Oldebroek. Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten.

Martinus van ’t Hul is al heel wat jaren actief in de wielersport de laatste jaren fietst hij samen met het Milla’s Friends Team de Homeride. Een fietstocht van 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamlen voor de Ronald McDonald Huizen. Op 23 & 24 juni zal de 8e editie plaats vinden. In dit uur praten wij over zijn ervaringen en de deelname van dit jaar.

In dit uur zal ook Harry Spronk te horen zijn, hij is bestuurslid bij Toer de Dellen, met hem praten wij over zijn motivatie en de laatste nieuwtjes van Toer de Dellen 2018. Toer de Dellen is een sportief evenement waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan Stichting Kika. Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Het rondje Dellen kan bijvoorbeeld wandelend, fietsend, hardlopend of skeelerend afgelegd worden. Jong en oud; iedereen mag meedoen!

Van Evert van ’t IJssel horen wij het laatste nieuws van onze lokale motocrossers en mountainbikers. Afgelopen week hebben diverse mountainbikers uit onze gemeente deelgenomen aan de Streetrace in Ruinen. Het laatste sportnieuws hoort u maandagavond bij LocoFM radio tussen 20.00 – 21.00.

Maandagavond is tevens de laatste uitzending voor de zomerstop, vanaf eind augustus zal op de maandagavond tussen 20.00 – 21.00 het programma Sportief zijn Zeker Weten weer te horen zijn.
Wij wensen iedereen een fijne en sportieve vakantie toe.