Door: Categorie├źn: Een Hele Onderneming

Op regioradio LocoFM maakt Willem Rietberg iedere zaterdagochtend het programma Willem wordt Wakker. De naam is gebaseerd op een liedje van de Butterflies uit 1968. Daarnaast maak hij samen met naamgenoot Wim Rietberg het programma PurePraise op zondagmiddag. Zelf neemt Willem dit programma vaak op in mijn radiostudio thuis. Muziek is voor hem herinnering, emotie en ontdekking van nieuwe muziek.

Op maandag 2 september begin Willem met iets nieuws. Zijn passie voor ondernemerschap en radiomaken worden samengevoegd. Iedere maandagmiddag tussen 17.00 en 19.00 uur nodigen we een ondernemer uit onze regio uit om te praten over passie voor ondernemerschap, waarom ondernemen, de persoonlijke overtuiging van de ondernemer, het leveren toegevoegde waarde als ondernemer en de dilemma’s van het ondernemerschap.

Ben jij ondernemer in de gemeente Oldebroek, Elburg, Kampen, Heerde of Hattem dan ben je van harte uitgenodigd om jouw verhaal rondom ondernemerschap te doen op regioradio LocoFM? Mail dan [email protected]. Op 2 september begint Willem met twee jongemannen die vier jaar geleden begonnen met hun ideaal voor sport en lichaam. Ze hebben een bijzonder mooi verhaal over gezondheid en groei van de onderneming.