Door: Categorieën: Algemeen

Omroep Gelderland toert door de provincie met een grote verkiezingsbus met daarin een mobiele studio. Lokale- en streekomroepen verzorgen hierin, verspreid over 51 gemeenten, livestreams die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart. De verkiezingsbus stopt op 24 februari tussen 16.00 en 17.00 uur op het Raadhuisplein in Oldebroek. Er zijn 2 rondes waarbij steeds 4 partijen aan tafel zitten. Dirk-Jan Grootkarzijn zal het programma presenteren en voelt in de eerste ronde CVO, D66, CU en CDA aan de tand en in de tweede ronde zitten SGP, Duurzaam Oldebroek, ABO en de VVD.

GLD StemtVoor de gemeenteraadsverkiezingen wordt er in 51 Gelderse gemeenten een nieuw lokaal bestuur gekozen. Maar wat valt er te kiezen? Op wie stem je en welke partijen doen er mee? Op GLD Stemt vind je alle berichten en verhalen over de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Ook voor Oldebroek!

Live-uitzendingOmroep Gelderland maakt tijdens de verkiezingstour ook wekelijks een live tv-uitzending in de grote steden van onze provincie. In elke uitzending van GLD Stemt maken we de balans op van de beloftes die gemeenten in die regio vier jaar geleden hebben gedaan. Wat is gelukt en wat niet? Je ziet het in GLD Stemt, iedere vrijdag om 17.20 uur op TV Gelderland. Meer weten? Kijk dan op GLDstemt.nl.