Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Evert van ’t IJssel ging op gesprek bij Henk Kamphuis en blikt vooruit met de voorzitter van Motorsport Vereniging NOV. Het is 20 februari als wij aankomen rijden op de Gelderse crosspiste van Heerde. Prima weer en dat was te zien want vele coureurs waren alweer op de baan om zich voor te bereiden op het nieuwe motorcrossseizoen dat komen gaat.

Voorzitter Henk Kamphuis is ook weer aanwezig en was daartoe een tijd niet in staat door gezondheidsklachten. Maar gelukkig is hij weer zover dat Kamphuis weer iets kan ondernemen. Wij spraken met de voorzitter over wat er te doen staat in 2019 maar spreken we ook met hem over zowel te kort aan vrijwilligers en bestuursleden. Vele verenigingen hebben hier mee te maken, maar heb je die niet dan kun je niets beginnen en sta je machteloos zo graag je ook wilt.

Motorcrosser Michael Leusink is te horen in Sportief Zijn Zeker Weten. Leusink verteld over zijn passie en is op jonge leeftijd al begonnen met deze takt van sport. Heel wat motormerken heeft hij al versleten maar heeft nu de juiste machine gevonden. Michael rijdt nu op een 250cc viertakt Husqvarna en dat bevalt hem prima. Nu gaat hij een

nieuwe uitdaging aan en zal in 2019 uitkomen in de 250cc cupklasse. Het wordt tijd voor iets anders vindt Leusink die de nodige clubwedstrijden, UMX en DMX er al op heeft zitten. Ook word hij prima ondersteund door verschillende sponsoren want anders is het niet te doen. Doordat de Wezeper door zijn werk niet aanwezig kan zijn in de studio zocht Evert van ‘t IJssel hem thuis op. Dus luister  tussen 20.00 uur en 21.00 uur naar het complete interview met Michael Leusink.