Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Deze uitzending is de voorzitter van de IJsclub T.O.G. Tot Ons Genoegen te horen. Jan is al meer dan 47 jaar actief bij de IJsclub. Hij is samen met zijn medebestuurders nog steeds gemotiveerd om de ijsbaan aan de Koeleweg klaar te maken voor de winter. En dat er heel wat werk moet worden verricht om dit te realiseren, kunt u horen in het gesprek wat wij met Jan ter Velde hebben. Ook kunt u horen hoe zij het financieel realiseren in deze tijd. De laatste jaren toch minder ijs, maar desondanks zijn zij voorbereid op vorst.

De tijd van toen op Keizersveld met Gert Pleiter en Mystery Guest?

Evert van ‘t IJssel zette de afgelopen week koers richting Oosterwolde om weer twee oud motorcrossers van Keizersveld op te zoeken en kwamen hierbij weer de nodige verhalen van het verleden voor de dag. Gert Pleijter die geboren is in Doornspijk kwam na een jaar naar Oosterwolde toe wonen en werd ook al snel besmet met het motorcrossvirus. In de volksmond word Gert vaak Gerrit-Jan genoemd . We hebben dit keer ook een Mystery guest die in Oldebroek is geboren en vanaf 9 jaar al te vinden was op Keizersveld. Dit was een geweldige tijd en ging deze rijder voor niemand aan de kant en wist heel wat clubtitels te veroveren. Pleijter wat 17 jaar toen hij begon met een 50cc Kreidler en stapte daarna over naar de 125cc klasse. Gert wist ook nog een beker te winnen wat wel op een hele speciale manier werd gewonnen. Onze Mystery guest werd op een aparte manier naar de het Veluwse circuit gebracht. Vader had geen auto maar hoe ging dit dan? Wil jij dit weten en het complete interview horen , luister dan zeker maandagavond naar LocoFM dan zult u ook weten wie uiteindelijk de Mystery guest is.