Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Maandagavond zal Voorzitter Gerrit-Jan Vierhuizen te gast zijn in het sportprogramma Sportief zijn Zeker Weten . Vierhuizen die woonachtig is in Wezep werd begin 2019 voorzitter van de Motorsport Vereniging Noordoost Veluwe. Evert van ´t IJssel zal met de voorzitter aan tafel schuiven en spreken over hoe en wat hem zover heeft gebracht om voorzitter te worden maar blikken beide heren ook terug naar het afgelopen crossseizoen.

We kijken natuurlijk ook vooruit naar het jaar 2020 want daarbij heeft het bestuur toch weer nieuwe plannen die samen met de vrijwilligers weer worden gerealiseerd. Zelf rijdt Gerrit-Jan ook nog op de motor en zal dit ook zeker aan de orde komen.

In deze uitzending blikken wij terug op de 3e competitie wedstrijd van de Maxi Promo Veluwse Run Bike Run competitie bij de ATB Vereniging Oldebroek. Afgelopen zaterdag kwamen bij de Veldkamp Run Bike Run Oldebroek de solo’s en de duo’s in actie.

Olympisch Kampioen Anna van der Breggen deed ook mee. In alle categorieën leverde leverde het prachtige wedstrijden op met sterke winnaars. In deze uitzending hoort u het laatste sportnieuws.