Maandagavond 4 december is tussen 20.00 en 21.00 uur het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. In de deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten is er aandacht voor de skeeleren, wielrennen, mountainbiken en volleybal. Presentator Dirk Jan Grootkarzijn gaat met sporters, bestuurders, in gesprek over de diverse sporten en activiteiten. Eduard Vinke voorzitter van de Skeelerclub Oldebroek en Sectie lid inline-skaten bij de KNSB is maandagavond te gast in het sportprogramma.

Met hem gaan wij praten over de ontwikkelen van de skeelersport en met name over ontwikkelingen van de plannen buitensport accommodaties aan de stouwdamsweg in Oldebroek. Drie jaren van overleg en voorbereidingen zijn er aan vooraf gegaan. Afgelopen week ging het licht op groen, en zullen er mooie plannen worden gerealiseerd. Eduard sprak afgelopen week ook bij de raadscommissie, en vernam dat dat de gehele raad unaniem voor was. Met Eduard Vinke gaan wij praten over deze positieve ontwikkelingen. Gaan de skeeleraars, schaatsers, bootcampers en wielrenners elkaar versterken in Oldebroek. Van Eduard horen wij de laatste actualiteit.

In deze uitzending praten wij met Evert van ’t IJssel over de 4e etappe van de MaxiPromo wintercompetitie die aanstaande zaterdag 9 december bij de ATB Vereniging Oldebroek gaat plaatsvinden. In dit sportprogramma is ook Mark Blok te horen, met hem praten wij over de volleybal wedstrijd van de heren VZK 1 die tegen Alterno heren 4 hebben gespeeld. Met Gerran Eibrink praten wij over de dames volleyballers van VZK 1 zij hebben gespeeld tegen de dames SDS 5.