Door: Categorieën: Kennis van Zaken

Donderdagmiddag 1 maart om 17.00 uur kunt u luisteren naar Kennis van Zaken op LocoFM. Mirjam Prins is namens de Stichting Present Oldebroek te gast in de studio. Met Mirjam, coördinator van de stichting, spreken we over het jaaroverzicht van 2017 betreffende de inzet van vrijwilligers.Verder staan we stil bij de diverse doelgroepen die vrijwilligerswerk doen: niet alleen vanuit de kerken, maar ook bedrijven, scholieren die hun maatschappelijke stage bij Stichting Present doen en leerlingen van de basisschool.

Tenslotte is er aandacht voor de twee projecten die Stichting Presnet heeft georganiseerd in het kader van NL Doet op vrijdag 9 maart, de Gekke Henkie Actie met leerlingen van de basisschool en het NuborgCollege en “Bon Appetit”, een diner voor 175 personen, welke vrijdagavond 9 maart zal plaatsvinden in de Huiskamer van Wezep

Vragen en reactie’s zijn welkom op het mailadres: [email protected]  of tijdens de uitzending per telefoon: 038-3769697. Deze uitzending is ook nog op maandag 5 maart om 17.00 uur te beluisteren.