foto_wegrace-oosterwolde_marathon-berlijn_nck-dronten_2016Maandagavond 26 september zal er bij het radio programma “Sportief Zijn Zeker Weten” op LocoFM tussen 20.00 en 21.00 uur vooruitgeblikt worden op de wegrace die aanstaande zaterdag in Oosterwolde wordt gehouden. Het Nederlands Kampioenschap wat zaterdag 1 oktober in Dronten wordt gehouden. Teruggeblikt wordt er op de marathon van Berlijn en de volleybalwedstrijd van de Heren VZK.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn praat met organisator Gijs van de Weg over de wegrace die in Oosterwolde zal plaatsvinden. Aanstaande zaterdag zal Oosterwolde het decor zijn van een race met historische motoren, het zal de ontknoping zijn van de SAM Competitie, in de ochtend de training en in de middag de wedstrijden.

Jan Oosterbroek heeft met zijn zoon Richard deelgenomen aan de Marathon van Berlijn, hij zal zijn ervaringen met ons delen. Over het aanstaande Nederlands Kampioenschap wielrennen een tijdrit voor clubteams in Dronten praten wij met Pieter-Paul de Weerd. Wielervereniging De IJsselstreek is de organisator van dit Nederlands Kampioenschap wat aanstaande zaterdag plaats vind. Met Mark Blok blikken wij terug op de volleybal wedstrijd van VZK.