Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending praat Dirk Jan Grootkarzijn met wethouder Bob Bergkamp van de gemeente Oldebroek over de sport. Wij blikken terug op 2020, een jaar waarin diverse nieuwe sport accommodaties werden opgeleverd, corona en de gevolgen voor verenigingen, wij blikken vooruit op 2021, en ook het zwembad “De Veldkamp” komt ter sprake in dit radio interview.

De tijd van toen op het Keizersveld met Gerrit van der Kolk en Teunis Ramaker

Evert van ‘t IJssel zocht twee bijzondere oud motocrossers op die beiden actief zijn geweest op het circuit van Keizersveld. Gerrit van der Kolk en Teunis Ramaker vertellen over hun belevenissen . Gerrit van der Kolk (59) woonde in Hattemerbroek en kon het lopend af. Teunis Ramaker (76) had een paar minuten nodig om vanuit zijn woonplaats Hattem snel op het circuit aanwezig te zijn. Gerrit heeft veel herinneringen over gehouden van die jaren en ook zeker Ramaker die altijd voor de overwinning ging en zo hebben deze mannen nog veel meer te vertellen . Dus reden genoeg om te luisteren naar “Sportief Zijn Zeker Weten”