In deze uitzending praten wij over de motocross in Wezep, “De tijd van toen op Keizersveld”, Henriëtta van Heerde- Vaessen over de paardensport en met  sportfotograaf Dick Soepenber over de wielersport.

Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met Henriëtta over de paardensport, en hoe zij daar momenteel actief mee is. Samen met haar zus heeft zij van jongs af aan deelgenomen aan wedstrijden, geïnspireerd door opa van Olst. Momenteel rijdt zij crosscountry en is paardengids, maandagavond hoor u haar verhaal. Wielsportfotograaf Dick Soepenberg zal te horen zijn, hij is momenteel ook actief voor Wielervereniging de IJsselstreek en licht dat toe in de uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten.

De tijd van toen op het keizersveld met Jan van Boven en Theo ten Hove

Evert van ‘t IJssel zocht twee oud motorcrossers op die het circuit van Keizersveld met de ogen dicht wisten te vinden. Jan van Boven (63) uit Wezep en Theo ten Hove (59) Heerde kijken beiden terug naar super mooie jaren die ze hebben beleefd op het oude motorcrosscircuit Keizersveld. Van Boven begon zijn crosscarrière op de Veluwse crossbaan en wist Theo ook al snel de weg te vinden en in die tijd begon op de oude crosspiste van Heerde. Naarmate het gesprek loopt komen er veel namen voorbij die beiden als geduchte tegenstanders zagen en nog veel meer. Dus alle reden om te luisteren naar LocoFM die je ook via het internet kunt beluisteren.