Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

In deze uitzending is wielrenner en organisator Bert Jan Hamer te gast, met hem gaan wij praten over het wielrennen. Wij praten over de wedstrijden waar hij aan deel genomen heeft en zijn rol als organisator. Zaterdag 9 november wordt in Heerde een nationale veldrit georganiseerd dit is een nieuw initiatief in deze regio. De Europees kampioen veldrijden Annemarie Worst uit Nunspeet is betrokken geweest bij de realisatie van het parcours. Van Bert Jan gaan wij het laatste nieuws horen en hoe de voorbereidingen zijn verlopen.

Zaterdag 9 november start bij de ATB Vereniging Oldebroek de Maxi Promo Wintercompetitie, de mountainbikers gaan dan met elkaar de strijd aan. De wedstrijden beginnen met de allerjongsten op loopfietsjes, en daarna zullen alle categorieën aan het vertrek verschijnen. Met Evert van ’t IJssel blikken wij vooruit op de deelnemers in deze competitie.

In dit programma zal Robert Leferink namens Stichting Circuit Oldebroek te horen zijn, hij gaat ons vertellen welke wedstrijden in 2020 zijn toegewezen aan de Stichting om te organiseren. Evert van ’t IJssel zal aansluitend het laatste en actuele motocrossnieuws met ons delen. Schaatser Jan van der Stouwe bespreekt met ons de wedstrijden waar hij aan gaat deelnemen. Deze avond delen wij het laatste en actuele sportnieuws!