Door: Categorieën: Mannetje van de Radio

Het hield de luisteraars van Mannetje van de Radio op LocoFM de afgelopen maanden goed bezig. Honderden deden er mee. Wat is dat voor geluid? “Raad wat u hoort” is het spelonderdeel in dit radioprogramma met Willem van den Beld. De teller voor de waardebonnen was al opgelopen naar de maximale 400 euro, een waardebon van 200 euro te besteden bij Bouwmarkt De Meule in Oosterwolde en een waardebon van 200 euro te besteden bij Slagerij van Guilik in Hattemerbroek.

Wim van Asselt uit Oldebroek wist uiteindelijk vorige week donderdag het goede antwoord te geven en wist zo de waardebonnen te winnen. Het geluid was het uit de grond trekken van een grassprietje (versterkt geluid) .

Wim wist dankzij de aanwijzingen het  te raden. Komende week hoort u weer een nieuw geluid en door mee te raden, maakt u kans op  de waardebonnen. En als regel geldt dat de winnaar de komende 4 maanden niet mag meedoen. Mannetje van de Radio is van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur te beluisteren op LocoFM.