Door: Categorieën: Algemeen

Oldebroek/Elburg – Op zaterdag 20 juni zal in de ochtend en de middag op radio stations bij de Loco Oldebroek en Loe Elburg nog één keer het geluid van KiKa FM te horen zijn. De afgelopen jaren maakten de omroepen uit Oldebroek en Elburg samen een reportage van deze bijzondere dag, waarbij duizenden een rondje Dellen maakten van het Sportpark de Bovenmolen bij voetbalvereniging OWIOS om geld in te zamelen voor KiKa – Kinderen Kankervrij! De organisatie had aangegeven nog één keer het evenement te organiseren, daarna wordt de Stichting opgeheven.

Bij de programmamakers bleef het enthousiasme om ‘de leste’ editie op een mooie manier af te sluiten. Daarom laten Loco en de Loe op zaterdag 20 juni nog één keer samen het geluid van KiKa FM op de radio horen. In de programma’s zal Toer de Dellen centraal staan. We blikken graag terug met de organisators, vrijwilligers en deelnemers van de afgelopen jaren.

Tevens zal het laatste eindbedrag bekend worden gemaakt. De meeste inschrijvers hebben het inschrijfgeld gedoneerd en er komen nog steeds donaties binnen. Je kunt tot 20 juni doneren op rekeningnummer: IBAN NL 96 RABO 0171 0733 47 t.n.v Stichting Toer de Dellen.

Luister mee op zaterdag 20 juni Kika FM – De Leste!