Door: Categorie├źn: Sportief zijn zeker Weten

foto_zwemvereniging-noord-veluwe_2016_foto-alida-bosmanMaandagavond 3 oktober om 20.00 uur zal er veel sport besproken worden bij Sportief Zijn Zeker Weten op LocoFM, afgelopen weekend werd er gezwommen in Wezep door de zwemmers van zwemvereniging Noord Veluwe, Volleybal van de Heren 1 VZK, Nederlands Kampioenschap Jeugd Mountainbike, Nederlandse Clubkampioenschappen Wielrennen in Dronten en de wegrace in Oosterwolde.

Presentator Dirk Jan Grootkarzijn praat met organisator Gijs van de Weg over de wegrace die in Oosterwolde werd gehouden, de ontknoping van de SAM Competitie. Met Jan Oosterbroek wordt er teruggeblikt op de zwemwedstrijd die in Wezep werd gehouden, de 1e competitie wedstrijd van het seizoen.

Met Mark Blok praten wij over de volleybal wedstrijd van de heren 1 van VZK. Wielervereniging De IJsselstreek was afgelopen zaterdag de organisator van de Nederlandse Kampioenschappen tijdrijden voor clubteams in Dronten, met Pieter-Paul de Weerd kijken wij terug op deze kampioenschappen. De jeugd van de ATB vereniging Oldebroek heeft deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken met Derk Jan van Putten gaan wij in gesprek.